Šantaramas : romanas / Gregory David Roberts. – Vilnius : Tyto alba, 2011. – 757, [2] p. – ISBN 978-9986-16-824-9

Spalvinga knyga spalvingo autoriaus parašyta. Septyni su puse šimto puslapių: prisipažinsiu – pamačius išgąsdino. O be reikalo – įtraukė taip, lyg atrodytų – Indijoj esu, užuodžiu kvapus, matau žmones.

Ką radau knygoje?.. Pradėjau skaityti, norėdama nors šiek tiek prisiliesti prie šalies, jos kultūros, jokiu būdu nenorėjau to, ką daugelis įsivaizduoja išgirdę apie Indiją :“atrasti save, prisipildyti dvasingumo…“. Ką gi, buvau pilnai patenkinta: radau įdomius žmones, jausmus, Indijos spalvas, maištingas sielas, meilę.  Tiesiog radau knygą apie gyvenimą. Nesakau – būtinai perskaitykit, sakau – pabandykit paskaityti. Ir gal Jūs atrasite savo Indiją?..

Vienas „Šantaramas : romanas / Gregory David Roberts. – Vilnius : Tyto alba, 2011. – 757, [2] p. – ISBN 978-9986-16-824-9“ įrašo komentaras

  1. visada su didžiausiu malonumu skaitau Jodi Picoult knygas.mane žavi jos knygos, todėl nekantriai laukiu vis naujų. tik gaila, kad jos patinka ne man vienai, todėl tenka palaukti ir eilutėje.tai puiki autorė, gera psichologė, sugebanti iki pat galo išlaikyti skaitytojo dėmesį ir netradiciškai pažvelgti į visuomenėje egzistuojančius dalykus.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

five + 6 =

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.