Gernsio literatūros ir bulvių lupenų pyrago draugija: romanas/ Mary Ann Shaffer, Annie Barrows. – Vilnius : Versus aureus, 2010. – 333p. -ISBN 978-9955-34-282-3

Esu dėkinga Linai už kada tai pasidalintomis mintimis apie keisto pavadinimo M. A. Shaffer ir A. Barrows knygą „Gernsio literatūros ir bulvių lupenų pyrago draugija“.

Kad ją skaityti malonu tai faktas, kad paliesti skaudūs dalykai labai priimtinai ir žmogiškai – taip pat faktas.

Knygoje yra visko: meilės, draugystės, išdavystės, karo metų žiaurumų, kilnumo ir dar visokių gražių dalykų puokštė. Atrodytų kaip galima tokioje nedidelėje knygoje tiek sutalpinti?! Ogi galima.

Ir labai šmaikščiai!

Pati knygos forma yra neįprasta- tai vien laiškai, tačiau sukurti veikėjų gyvi portretai tiesiog užvaldo visą, draugystės su knygą, laiką.

Nebruku visiems ją skaityti, bet jei norite malonaus skaitymo – imkit ją į rankas!

Vienas „Gernsio literatūros ir bulvių lupenų pyrago draugija: romanas/ Mary Ann Shaffer, Annie Barrows. – Vilnius : Versus aureus, 2010. – 333p. -ISBN 978-9955-34-282-3“ įrašo komentaras

  1. Džiaugiuosi, kad dar kažkas atrado šią knygutę! Vienintelis įvertinimas – visapusiškai puiki. Šmaikšti, įtraukianti istorija su romantikos prieskoniu. Puikiai atskleisti charakteriai. Laiškų formatas iš pradžių gąsdino, paskui nė nebesijautė, kad knyga rutuliojasi per laiškus. Rekomenduoju.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

twenty − 18 =

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.