Kalėdų dvasią parsineškite iš bibliotekos

Šventės yra ypatingas metų laikas, ir mes visi turime mėgstamiausias Kalėdines knygas. Ar jūsų mėgstamiausia yra sąraše?

Kalėdų pudingas / Agatha Kristie. – Vilnius : Sirokas, 1998. – 257 p.  „Nevalgyk slyvų pudingo. Žmogus, kuris linki Jums gero“.

Kalėdų nebus / John Grisham. – Kaunas : Jotema, 2006. – 172 p.  „Kaip būtų puiku, jei pavyktų išvengti Kalėdų. Spragteli pirštais – ir jau sausio antroji.”

Frosto Kalėdos / Rodney David Wingfield. – Vilnius : Briedis, 2014. – 334 p.

Vestuvės per Kalėdas / Joan Elliot Pickart. Meilės pinklėse / Miranda Lee. – Vilnius : Svajonių knygos, 2009. – 364 p.

Kalėdų laukimas Amerlyje / Antonia Michaelis. – Vilnius : Alma littera, 2008. – 204 p.

Tegul sninga : trys meilės istorijos / John Green, Maureen Johnson, Lauren Myracle. – Vilnius : Alma littera, 2015. – 299 p. „Kūčių vakaras prie švediško stalo” yra labai svarbus įvykis mudviejų gyvenime. Per jį mes ir susidraugavom”

Pasakininko istorija : kai meilė peržengia ribas / Antonia Michaelis. – Vilnius : Alma littera, 2015. – 396 p.  „Viešpatie, sakys ji, man aštuoniolika, tau irgi beveik tiek, nejau sėsi ant tų senų rogučių su raudona virvute ir leisiesi, kad visi šaipytųsi iš tavęs?

Katinas, kuris atėjo per Kalėdas / Cleveland Amory. – Vilnius : Alma littera, 2006. – 238 p. „Katės nemoka purtyti galvos. Joms to ir nereikia. Jos purto uodegą. Mano katinas dabar tai ir darė, ryžtingai baigdamas diskusiją”

2 „Kalėdų dvasią parsineškite iš bibliotekos“ įrašo komentarai

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

12 − eight =

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.