Charlotte Seager. Follow me, like me

Knygą rekomenduoja tinklaraščio Linksmorijos autorė Inga Kanišauskė:

Visiškai paaugliška knyga apie šių dienų populiarumo reikalus, norą būti pripažintiems ir socialinių medijų pasaulį.

Nauja mokykla, visi svetimi, uždarumas, drovumas – visa tai apie Amberę. Nors jai sunkiai sekasi susirasti draugų, bet įsimylėti gražuolį trenerį Reną tai netrukdo. Pats Renas apie tai nieko nenutuokia, Amberė tiek juo apsėsta, kad turi sekimo programėlę, žino kur jis būna, seka jo visas socialines anketas. Išgirdusi nepagrįstus gandus apie savo „meilę“, lyg detektyvė bando išsiaiškinti tiesą.

Drąsi, įžūli mokyklos gražuolė Chloja visų pripažinta ir dievinama. Išsiskyrusi su savo draugu Tomu, ji užmezga, atrodytų, nekaltą internetinę pažintį su Svenu. Jis gražus, greit atsako į žinutes, komentuoja jos nuotraukas, skiria visą dėmesį tik jai. Tačiau Chloja visgi suvokia, kad šio vaikino nepažįsta ir per daug jam atsiskleidė, todėl ji pabando nutraukti šią nuotolinę draugystę. Po šio žingsnio ji pastebi, kad Svenas nėra jau toks žavus, koks atrodė.

Dvi visiškai skirtingos merginos, bet jų keliai netikėtai susikerta. Abi merginos supranta, kad interneto platybėse ne viskas tviska grožiu.

Įtemptas, greit besirutuliojantis siužetas, kuris atskleidžia internete tykančius pavojus. Nors ir paaugliška knyga, bet vertinga ir pamokanti šių dienų pasauliui.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

1 × 4 =

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.