Raphaëlle Giordano.Tavo antras gyvenimas prasideda supratus, kad gyveni tik kartą

Knygą rekomenduoja bibliotekos skaitytoja Sandra

„Sėkmė-tai sugebėjimas judėti nuo vienos nesėkmės prie kitos neprarandant entuziazmo“, sakė Winstonas Churchillis.

Perskaičius Raphaëlle Giordano knygą  „Tavo antras gyvenimas prasideda supratus, kad gyveni tik kartą“ ši W. Churchillio citata įsiminė labiausiai. Ne, tai jokiu būdu nėra knyga apie nesibaigiančias nesėkmes.  Tai lengvai skaitomas romanas, kuris sukelia vidinę audrą, žadina norą skleisti sparnus ir siekti savo svajonių –  dirbti mylimą darbą, būti gražia moterimi, aistringa ir mylima žmona, būti pačia geriausia mama, supratinga dukra. Tik einant šiuo keliu mus ne visada lydi sėkmė. Dažnai, patyrę vieną, antrą nesėkmę, mes nuleidžiame sparnus, nulenkiame galvą ir tiesiog plaukiame, galbūt ne visai kur norėtume, ne visai kaip norėtume.

Pagrindinė knygos veikėja Kamilė tokia pat moteris, mama kaip ir dauguma mūsų. Paskendusi kasdienėje rutinoje, apsupta šeimyninių rūpesčių, ji iš pirmo žvilgsnio atrodo laiminga moteris. Bet atsitiktinė pažintis su rutinologu Klodu ją priverčia susimąstyti – nejaugi tai viskas, ką gyvenime pasiekė ir turi?

Knygos autorius mums leidžia toliau sekti Kamilės gyvenimą, mintis ir pokyčius. Pokyčius, kurie mūsų gyvenimą  nuspalvina šviesiomis spalvomis. Tik tereikia suprasti, kad visa šviesa ir laimė priklauso mums ir nuo mūsų pačių.

Knyga moko, kaip suvaldyti neigiamas mintis, kaip susitelkti į teigiamus dalykus, kaip išdrįsti vėl būti geidžiama, mylima. Paprastais žodžiais, konkrečiais patarimais Kamilė mums gali tapti geru pavyzdžiu kaip reikia mylėti save.

Linkiu lengvo ir šilto skaitymo!

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

18 − 11 =

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.