Nijolė Narmontaitė. Žvaigždžių alėja: ko nematė TV žiūrovai

Naujausioje aktorės Nijolės Narmontaitės knygoje – šilti, draugiški, nuoširdūs pokalbiai su žymiausiais Lietuvos TV laidų vedėjais. Autorė yra minėjusi, jog pastarąją knygą ją paskatino parašyti tai, jog pati yra ragavusi televizijos laidų vedėjos duonos ir žino, koks tai nelengvas, įtemptas darbas.  Ten, kur televizijos žiūrovo akis nemato – daug streso, sunkaus darbo, neretai – kuriozinių situacijų. N. Narmontaitė sako, jog sunkiomis akimirkomis gelbėja juokas. Ir iš tiesų – knygos herojų papasakotose istorijose – nemažai komiškų situacijų, o kartu – labai daug žmogiškos šilumos. 

Knygos autorė yra pasakojusi, jog visus šios knygos herojus kalbino savo namuose prie vakarienės stalo. Pasak Nijolės Narmontaitės, jai labai patinka klausytis ir gaminti, o tokioje šiltoje aplinkoje gimę pokalbiai negali būti nenuoširdūs.

Knygoje – atviri, įdomūs pokalbiai su tokiais populiariais TV laidų vedėjais kaip Zita Kelmickaitė, Rūta Mikelkevičiūtė, Beata Nicholson, Arūnas Valinskas, Marijonas Mikutavičius, Asta Stašaitytė, Edita Mildažytė ir kt. 

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

5 × 3 =

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.