Beth O’Leary. Atskirai kartu

Jau pats pavadinimas labai taikliai apibūdina visą knygą vos dviem žodžiais.

Šis subtilių įžvalgų ir humoro kupinas romanas pasakoja apie du vienas kito nepažįstančius, bet gyvenančius tame pačiame bute žmones.

Tifė ir Leonas kiekvienas užklupti savo rūpesčių. Tifė nebeturi kur gyventi, Leonas dirba naktiniu slaugu, jam reikia pinigų pagelbėti broliui. Ir štai, reikia pripažinti, kad kartais apimtas nevilties, tampi platesnių pažiūrų žmogumi. Susiklosčiusią padėtį apibūdinkime taip:  Leonas turi butą, kuriame būna nuo devintos ryto iki šeštos vakaro. Tifė dirba nuo devynių ryto iki penktos vakaro. Jai tik reikia vietos, kur galėtų pernakvoti. Taigi, Tifė ir Leonas gyvena tame pačiame bute, miega toje pačioje lovoje ir jie niekada nėra susitikę.

Po truputį jie pradeda bendrauti rašteliais, susipažįsta, įsileidžia vienas kitą į savo gyvenimus. Pasakojimas  išties linksmas, skaitant daug kartų prajuokinęs. Viskas labai nuspėjama, verti puslapius ir gali numanyti, kas bus kitame, bet  nesinori paleisti knygos iš rankų. Tad  šis romanas labai tinka poilsiui, atostogoms  arba tuomet, kai reikia atitrūkti nuo kasdienybės problemų.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

16 + 3 =

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.