Gintaras Kaltenis. „Rainiuko Pikselio kelionės po Lietuvos miestus“

Džiugi žinia mažiesiems išmaniesiems skaitytojams – jie bibliotekoje jau gali rasti pirmąją interaktyvią knygą!

Knygos autorius – keliautojas, fotografas, žurnalistas Gintaras Kaltenis – savo pirmojoje knygoje vaikams „Rainiuko Pikselio kelionės po Lietuvos miestus“ ne tik įtraukia į spalvingą įvykių sūkurį, bet ir pateikia daug įdomių žinių apie septynis Lietuvos miestus.

Knyga vaikams „Rainiuko Pikselio kelionės po Lietuvos miestus“(autorius Gintaras Kaltenis, leidykla „Nieko rimto“) – žaisminga istorija, kurioje literatūrine forma pristatomi septyni Lietuvos miestai: Vilnius, Kaunas, Klaipėda, Šiauliai, Panevėžys, Anykščiai, Utena. Knygos pabaigoje pateikiami klausimai. Įgytas žinias skaitytojai kviečiami įtvirtinti programėlėje išmaniesiems įrenginiams „Pikselio kelionės“.

Programėlės „Pikselio kelionės“ pagalba skaitytojai pasitikrina atsakymus ir sužino papildomą informaciją apie šiuos miestus, jų lankytinas vietas ir įžymius žmones. Programėlės naudotojai pamatys penkiolika nuotraukų, du vaizdo įrašus ir išgirs vieną garso įrašą. Edukacinio pobūdžio programėlės integravimas į knygos turinį skirtas vaikų skaitymo skatinimui.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

5 × four =

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.