Daniela Petrova. Jos dukters motina

Tinklaraščio Linksmorijos autorės Ingos Kanišauskės rekomendacija:

Uhuhu kaip „užvedė“ ši knyga! Negirdėta, neregėta istorija, kurios skaitymo nesinorėdavo nutraukti. Kad ir kaip būdavau pavargusi ar dar kas trukdydavo, visvien atsiversdavau nors vieną skyrių ir jį įveikdavau, kad tik pasistūmėčiau į priekį.

Gale knygos yra atrinkta citata „Ji kaip viesulas įsiveržė į mano gyvenimą juokdamasi ir šokdama, kad ir mane įtrauktų į šį sūkurį, o po to lygiai taip pat netikėtai pradingtų“. Tas viesulas –  tai viena pagrindinių herojų, Katia, kuri savo poelgiais neretai veda iš kantrybės ir erzina. Negali numatyti, ar ji padarys tai, ką planuoja, ar ne… Skaitydama knygą, kartais susipainiodavau jos negerose mintyse ir „piešdavausi“ ją lyg kokią potencialią žudikę. Bet visgi…

Lana su savo partneriu Taileriu 8 metus bando susilaukti kūdikio. Kilusi iš Bulgarijos moteris turi tik vieną norą –  kad donorė būtų kilusi iš ten pat. Jai svarbu pratęsti protėvių kraują. Taigi, ateina išsvajotoji diena, kai visa tai gali išsipildyti, nes atsiranda donorė iš Bulgarijos – Katia. Iš tikro ją slapta nuo Lanos randa Taileris.

Bet vaikinas ima ir palieka Laną pačiame medicininių procesų „įkarštyje“. Įtardama, kad Taileris neištikimas, ji turi nuspręsti, ar vykti į procedūrą. Gal tai paskutinis jos šansas…

„Netikėtumo faktoriaus“ čia yra daug. Lana metro stotyje lyg ir atsitiktinai pamato Katią. Smalsaudama, kokia moteris yra jos galimo kūdikio motina, ji ją paseka ir net susipažįsta, nors visad norėjo abipusio anonimiškumo. Pažintis atrodo maloni, Katia labai draugiška, linksma moteris, ji įtraukia Laną į savo gyvenimą labai greitai. Iš tiesų ši pažintis suplanuota pačios Katios. Kaip greit ji pasirodo Lanos gyvenime, taip pat greitai ir išnyksta – vieną vakarą Katia tiesiog dingsta.

Lana netiki tuo, kas vyksta ir nori viską išsiaiškinti. Kreipiasi į policiją, pati tampa viena iš įtariamųjų, sužino, kad jos partneris jau iš anksčiau pažįsta Katią, tai jai neduoda ramybės, tad, norėdama sužinoti tiesą, ji „kapsto“ giliau.

Psichologinis trileris, paremtas asmenine patirtimi, paliečiantis labai jautrią dažną šių dienų socialinę temą. Vos pasirodžiusi, ši knyga sulaukė populiarių JAV portalų palankaus įvertinimo. 
Rekomenduoju šią knygą. Ji slepia išties įtraukią istoriją.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

5 × four =

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.