Lucinda Riley. Angelų medis

Romane „Angelų medis” jo autorė narsto net 40 metų laikotarpį aprėpiančią, painią vienos šeimos istoriją. Tai istorija apie tris labai skirtingas vienos šeimos moteris ir labai skirtingus jų gyvenimus. Tai pasakojimas apie sugebėjimą atsitiesti po nelaimių, beribį egoizmą ir meilę, kuri, rusenusi visą gyvenimą, gali įsiplieksti po daugybės metų.

Romanas patraukia savo nešablonišku siužetu, kuris, pasak skaitytojų, tuo ir žavus, jog istorijos pradžia išsirutulioja į visiškai netikėtą tęsinį ir pabaigą. Kiekvieno romano herojaus charakterį Lucinda Riley tiksliai ir jautriai instrumentuoja, tuo pačiu paversdama juos svarbiais pasakojamos istorijos herojais. Stiprūs „Angelų medžio“ herojų charakteriai lengvai, greitai ir giliai įtraukia skaitytojus. Siužetas verčia juos sirgti už herojus, jaudintis dėl jų priimamų – teisingų ir klaidingų – sprendimų.

Liūdna paminėti, jog 2021 m. birželį pasaulis neteko rašytojos Lucindos Riley. 2017 m. rašytoja dalyvavo Tarptautinėje Vilniaus knygų mugėje. Lucinda Riley garsi “Septynių seserų” romanų ciklu, pasakojančiu įvaikintų seserų istorijas ir paremtu mitu apie garsųjį Plejadžių žvaigždyną.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

three × two =

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.