Mark Edwards. Atsekt iki namų

Už knygos apžvalgą dėkojame bibliotekos bičiulei, tinklaraščio Linksmorijos autorei Ingai Kanišauskei: 

„Knyga įveikta per kelis vakarus, skaitant iki pat išnaktų. Tai knyga-filmas: va toks jausmas apima ją skaitant. Pasirodo, aprašyta istorija yra nutikusi autoriui jo gyvenime, bet, pasitelkęs savo kūrybinius gebėjimus, jis šį pasakojimą pavertė dar baugesniu.

Laura ir Danielis išvyksta į gyvenimo kelionę – jų laukia turas po Europą, paskutinis didelis nuotykis prieš pradedant planuoti šeimą.

Kelionė sekasi visai neblogai, kol Laura ir Danielis nepasiekia Rumunijos. Naktiniame traukinyje jiedu susipažįsta su kita jauna pora, dėl kurios jie priversti skubiai užbaigti savo didžiąją kelionę. Praradę pasus, pinigus, bilietus, išvydę tai, ko neturėjo pamatyti, besigrumdami su savo sąžine ir bandydami neišeiti iš proto nuo matytų vaizdų, Laura ir Danielis visai įmanomais būdais bando grįžti į Londoną. Susitaria, kad daugiau gyvenime apie tai nešnekės ir niekam to nepasakos. Kai bando įsilieti į savo ankstesnius gyvenimus, abu supranta, kad kažkas nebe taip, kad tai, kas nutiko Rumunijoje, juos persekioja. Pora sulaukia realių grasinimų.

Nenusakomo gerumo psichologinis trileris, galintis išvaryti iš proto, nes norisi kuo skubiau išsiaiškinti, kas nutiko gūdžiame Rumunijos miške, vietinių vadinamame „raganos namu“.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

three × five =

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.