Tim Sullivan. Dantistas

Bristolio apylinkėse randamas lavonas, kurio mirtį policija linkusi priskirti benamių bendruomenės konfliktui. Bet detektyvui Krosui kyla abejonių ir neatsakytų klausimų. Ar mirtis susijusi su tragedija, per kurią šiam vyrui kadaise teko palikti namus?

Gilindamasis į įtartiną benamio vyro mirtį detektyvas seržantas Džordžas Krosas atranda sąsają su prieš daug metų neištirta byla ir įsitikina, kad žudiką atsekti pavyks tik ištyrus tą seniai pamirštą bylą. Pasirodo, kad prieš penkiolika metų aukos žmona taip pat buvo nužudyta. Penkiolika metų kažkas manėsi išsisukęs nuo bausmės už žmogžudystę.

Džordžas Krosas daug kam gali pasirodyti šiurkštus, sudėtingo charakterio žmogus, dėl pačių įvairiausių priežasčių nemėgstamas bendradarbių ir viršininkų, bet nepalaužiamas loginis mąstymas, gilinimasis į detales  bei atkaklus tiesos siekis jam padeda tapti geriausiu policijos detektyvu. Gudriai suregzta paslaptinga istorija, kupina įtampos, humoro ir jautrumo, prikaustanti dėmesį iki paskutinio puslapio.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

12 + 1 =

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.